Rreth Nesh

Prezantimi i markës

Shapwance shpreson të zhvillohet me integritet, kompetencë profesionale, ndjekje përfundimtare të artit dhe një frymë të pasur inovacioni.

Ne jemi të dy pragmatikë dhe idealë.Ne mbrojmë kombinimin perfekt të artit dhe teknologjisë.Ne vazhdojmë të mësojmë, eksplorojmë dhe praktikojmë koncepte të avancuara të personalizimit.Ne e marrim artin dhe mjeshtërinë si qëllimin tonë më të lartë.Ndriçimi Shapwence nuk është vetëm për njerëzit që të ndjejnë bukurinë.Më shumë ka të bëjë me shprehjen e konotacionit dhe temperamentit të jetës përmes ndeshjes së përgjithshme, duke udhëhequr shijen e jetës, stilin e jetës dhe qëndrimin e njerëzve ndaj jetës.

Ne jemi të përkushtuar të krijojmë vendbanime të bukura njerëzore në praktikë të vazhdueshme dhe të përmirësojmë njerëzitLumturi.

12

Filozofia: Ndiqni epokën e re të rezidencës për t'u përshtatur me paraardhësit, për të realizuar përzierjen dhe sublimimin, dhe përzierjen për të krijuar një mjedis të ri hapësinor.

Koncepti kryesor i markës

1

Besnik ndaj Cilësisë

Personalizuar me materiale të cilësisë së lartë

2

Nga Inovacioni

Dizajn në modë me porosi

dsfe-1

I mirë në zgjuarsi

Punuar nga mjeshtër me përvojë

1

EKIPI I DIZAJNIMIT TË KOSOVËS SË NDRIÇIMIT

Ndjekja e sharmit

Trendi dhe përplasja kulturore e llambave dhe fenerëve për më shumë se 20 vjet në Shapwence janë të ndërthurura, duke kondensuar ndjekjen e re.

Depërtimi i Shapwence për jetën dhe mbrojtjen e natyrës, në ndjekjen dhe eksplorimin e vazhdueshëm të dritës, udhëhiqet nga tendencat dhe kultura, ruan karakteristikat tradicionale të mjeshtërisë dhe trashëgiminë e fortë kulturore, hedh poshtë shumë rëndimin dhe kërkon hijeshi.Harmonia dhe ekuilibri.

EKIPI I DIZAJNIMIT TË KOSOVËS SË NDRIÇIMIT

Jetë cilësore

Mbështetja e cilësisë së jetës është përmes pasionit dhe ndjekjes së shkëlqyer të shtëpisë dhe jetës.

Nëpërmjet shtëpisë, në botën kulturore në rritje dhe pasurim, eksploroni artin autentik të jetës.Jeta bazohet në frymën aventureske të pionierëve, në mënyrë që një qytetërim me personalitet publik të mund të ndërtohet nga e para për të qenë elegant dhe i mrekullueshëm, dhe gjithashtu përfshin lirinë primitive dhe rastësinë.

2
3

EKIPI I DIZAJNIMIT TË KOSOVËS SË NDRIÇIMIT

Qëndrimi për të qenë të rehatshëm dhe të lirë

Jeta vjen nga vlerat e energjisë pozitive në shpirt.Ai pasqyron jo vetëm lirinë e hapësirës dhe respektin për kohën, por edhe një mënyrë jetese të natyrshme dhe të thjeshtë.Ai ndjek zërin e brendshëm dhe mbron një qëndrim iniciativ, të rehatshëm dhe të lirë ndaj jetës.

Fryma e bakërpunuesit

13
3
22

Materiali i vërtetë është qëndrimi bazë

Duke përdorur materiale me cilësi të lartë, llambat mund t'i rezistojnë erozionit të kohës, të kombinuara me mjeshtëri të avancuar, për të siguruar paraqitjen me cilësi të lartë të llambave.

32
4

Shërbimi i procesit të personalizimit të llambave

Procesi i personalizimit

Paraqisni kërkesatkomunikimi me klientëtplani i projektimitkonfirmimi i planit

Prodhimi i produktitinspektimi i klientitdorëzimi dhe instalimipas sherbimit te shitjes

3
1

EKIPI I DIZAJNIMIT TË KOSOVËS SË NDRIÇIMIT

Ekipi i projektimit të ndriçimit

Ne nuk po shesim vetëm drita

Ne vazhdojmë të punojmë shumë për të ndriçuar hapësirën e çdo individualiteti!

2

EKIPI I SHËRBIMIT ME doganë

Ekipi i personalizuar i shërbimit

Për të arritur shërbime më të mira ndriçimi!

3
4

Lini Mesazhin Tuaj

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni