За нас

Вовед во брендот

Shapwance се надева дека ќе се развие со интегритет, професионална компетентност, врвна потрага по уметност и богат дух на иновативност.

И двајцата сме прагматични и идеални.Ние се залагаме за совршена комбинација на уметност и технологија.Продолжуваме да учиме, истражуваме и практикуваме напредни концепти за прилагодување.Уметноста и занаетчиството ги земаме како наша највисока цел.Шапвенс осветлувањето не е само за луѓето да чувствуваат убавина.Тоа е повеќе за изразување на конотацијата и темпераментот на животот преку целокупниот натпревар, водење на животниот вкус, начинот на живот и односот кон животот на луѓето.

Посветени сме на создавање прекрасни човечки населби во континуирана практика и подобрување на луѓетоСреќа.

12

Филозофија: Следете ја новата ера на живеење за да одговарате на претходниците, реализирајте мешање и сублимирање, и мешање за да создадете нова, Реализирајте убава вселенска средина.

Основен концепт на брендот

1

Лојални на квалитетот

Прилагодено со висококвалитетни материјали

2

Од иновации

Модерен сопствен дизајн

dsfe-1

Добри во генијалност

Изработени од искусни мајстори

1

ТИМ ЗА ПРИЛАГОДЕН ДИЗАЈН НА ОСВЕТЛУВАЊЕ

Потрагата по шарм

Трендот и културниот судир на светилки и фенери повеќе од 20 години во Шапвенс се испреплетени, кондензирајќи нова потрага.

Увидот на Шапвенс во животот и застапувањето на природата, во постојаната потрага и истражување на светлината, се води од трендовите и културата, ги задржува традиционалните занаетчиски карактеристики и силно културно наследство, отфрла премногу гломазност и бара шарм.Хармонија и рамнотежа.

ТИМ ЗА ПРИЛАГОДЕН ДИЗАЈН НА ОСВЕТЛУВАЊЕ

Квалитетен живот

Застапувањето за квалитетот на животот е преку страста и прекрасната потрага по домот и животот.

Преку домот, во растечкиот и збогатен културен свет, истражете ја автентичната уметност на животот.Животот се заснова на авантуристичкиот дух на пионерите, така што цивилизацијата со јавна личност може да се изгради од нула за да биде елегантна и прекрасна, а во неа има и примитивна слобода и случајност.

2
3

ТИМ ЗА ПРИЛАГОДЕН ДИЗАЈН НА ОСВЕТЛУВАЊЕ

Став да се биде удобно и слободно

Животот доаѓа од вредностите на позитивната енергија во духот.Тоа ја одразува не само просторната слобода и почитувањето на времето, туку и природниот и едноставен начин на живот.Го следи внатрешниот глас и се залага за претприемнички, удобен и слободен став кон животот.

Бакарниот дух

13
3
22

Вистинскиот материјал е основниот став

Користејќи висококвалитетни материјали, светилките можат да ја издржат ерозијата на времето, во комбинација со напредната изработка, за да се обезбеди висококвалитетна презентација на светилките.

32
4

Услуга за процесот на прилагодување на светилката

Процес на приспособување

Поднесете барањакомуникација со клиентитедизајн планпотврда на планот

Производство на производинспекција на клиентитеиспорака и инсталацијауслуга по продажбата

3
1

ТИМ ЗА ПРИЛАГОДЕН ДИЗАЈН НА ОСВЕТЛУВАЊЕ

Тим за дизајн на осветлување

Ние не продаваме само светилки

Продолжуваме да работиме напорно за да го осветлиме просторот на секоја индивидуалност!

2

ТИМ ЗА КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

Прилагоден сервисен тим

Со цел да се постигнат подобри услуги за осветлување!

3
4

Оставете ја вашата порака

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја