2021 Tele a Bay Area Lighting Industry Fefa'ataua'iga i Fafo Fefa'ataua'iga Fefa'ataua'iga Sa faia i Guzhen

I le aso 27 o Me, o le "2021 Greater Bay Area Lighting Industry Foreign Trade Cross-border Summit" na faia faʻatasi e le Guangdong Optoelectronics and Lighting Association, Lihe Lighting Expo Center ma isi iunite sa faia i Lihe Westin Hotel, Guzhen.O tagata tomai faapitoa tau pisinisi i luga o tuaoi, tagata faʻatau pisinisi, malo faʻalapotopotoga faʻapisinisi, ma le tele o loia e fesoʻotaʻi i luga ole tuaoi na auai i le fonotaga.

03087bf40ad162d9c835c45ad66038e48813cde1

I le fonotaga, na taʻua ai e Liao Zhinan, sui peresitene sili o le Guangdong Optoelectronics and Lighting Association, o le fefaʻatauaʻiga o fesoʻotaʻiga i luga o tuaoi ua avea ma auala taua e faʻafouina ai auala fou o fefaʻatauaiga faavaomalo.Ina ia faʻalauteleina le atinaʻeina ma le tuputupu aʻe o fefaʻatauaiga i fafo i fefaʻatauaiga i fafo, o Guangdong Optoelectronics ma Lighting Association e suʻesuʻeina ma le malosi ni mamanu fou, tulafono fou, ma avanoa fou mo le atinaʻeina o fefaʻatauaʻiga i luga o tuaoi, aʻo taulaʻi atu i mea tiga. ma faigata o fefa'ataua'iga fa'akomepiuta fa'alotoifale, ma le fa'atinoina o fa'auiga loloto ma fa'atalanoaga.O le faia o lenei faʻasalalauga e-fefaʻatauaʻiga i luga o tuaoi o le a le gata ina fesoasoani e faʻamalosia atili ai ma faʻaleleia atili le lelei o le faʻasalalauga e-fefaʻatauaʻiga i totonu o le pisinisi photoelectric i le Greater Bay Area, o le a fesoasoani foi i le faʻamalosia o fefaʻatauaiga ma le galulue faʻatasi i moli. alamanuia, su'esu'e fa'ata'ita'iga fou o atina'e, ma fa'asoa avanoa fou.

13

Cao Ji, pule sili o le Lihe Lighting Expo Center, fai mai i se faatalanoaga e faapea o le tausaga nei o le Lihe Lighting Expo Center o le a teufaafaigaluega tele ma faʻamalosia punaoa e fausia ai le Sone C o le Lihe Lighting Expo Center i se sone fefaʻatauaʻiga faavaomalo, faʻateleina faʻalauteleina auala faʻatau mai totonu ma fafo. , ma fausia laina i luga o le initaneti fefaʻatauaʻiga i fafo.O le fa'avae e tu'uina atu ai i kamupani se si'osi'omaga tau fefa'ataua'iga i fafo, fa'amalosia ma tautua kamupani moli e o atu i fafo ma feso'ota'i atu i le lalolagi.I le taimi lava e tasi, na ia faʻaalia foi o Oketopa o le tausaga nei, o le a talimalo ai le Lihe Lighting Expo Center i le Greater Bay Area Fashion Home Design Week, ma faʻapipiʻi faʻatasi le gaioiga "Design Empowering Industry Upgrade" ma le Paris Fashion Home Design Exhibition, ta'ita'ia oloa lelei a Saina i le lalolagi, ma le lalolagi Ia i luga o le ala.

Sa faia foi se fono laulau lapotopoto ma le matagofie o le faasoaina o autu.James, Pule Sili o Shanghai Leading Digital, Deng Zhidan, Fa'atonu Fa'atonu o Lihe Lighting Expo Center, Xie Zhuoheng, Sui Failautusi Aoao o Shenzhen Cross-border E-Commerce Association, Daniel, Fa'avae o Shenzhen Yifeng E-commerce Consulting Co., Ltd. ., ma le Pule Sili o Shenzhen Cooleng Century Technology Co., Ltd. Jie ma isi malo na faʻaalia o latou manatu e uiga i fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga i fafo atu o tuaoi suʻesuʻega, faʻasologa faʻapisinisi, suʻesuʻega filifilia o oloa ma isi mataupu e tuʻuina atu ai le faʻamalosia faʻapolofesa mo kamupani moli ma moli.


Taimi meli: Me-27-2021

Tuu lau Feau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou