Anyar kapribadian logam seni lampu rékayasa lampu gantung Chandelier PC-8223

Katerangan pondok:

Lampu gantung PC-8223

Bahan: kabéh stainless steel

Warna: krom atanapi emas

Ukuran: 125 * 40 * 35cm panjangna

Prosés: motong na electroplating

Sumber cahaya: G4 * 12

Kustomisasi: ngadukung ukuran anu sanés


Rincian produk

Tag produk

Lampu gantung ngenalkeun gaya Art Deco anu menawan kana bumi anjeun.Lampu gantung pos-modérn anu endah ieu ngagunakeun pérak pérak, ngaluarkeun atmosfir anu riang tina hiruk-pikuk jaman.Sababaraha tetesan kaca haseup tapered exude lampu menawan.

Desain sampurna: Lampu gantung dihias ku elemen gaya modéren, didamel tina kandang logam anu dilapis krom kualitas luhur sareng kristal transparan.Anjeun bakal resep cahaya jeung penampilan stylish.

 

Lampu gantung PC-8223

Bahan: kabéh stainless steel

Warna: krom atanapi emas

Ukuran: 125 * 40 * 35cm panjangna

Prosés: motong na electroplating

Sumber cahaya: G4 * 12

Kustomisasi: ngadukung ukuran anu sanés

Anyar kapribadian logam seni lampu rékayasa lampu gantung








  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen Anjeun

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Ninggalkeun Pesen Anjeun

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami